was successfully added to your cart.

L’Empresa Municipal de Transports (EMT) de Palma ha obert una investigació interna arran del missatge d’una usuària de Twitter que denunciava un presumpte “atac racista per part d’un conductor cap a una noia africana”.

Segons el missatge de la internauta, el conductor ha dit a la jove que “quan vingui Vox s’hauran d’anar”. “A les que ens hem indignat ens ha amenaçat amb trucar a la policia. Amb el feixisme, tolerància zero”, ha postil·lat.

Els fets han passat a la línia 3 (Pont d’Inca – Illetes) cap a les 9.00 hores i l’EMT ha respost al ‘tweet’ agraint l’avís i informant a la usuària que s’havia obert una investigació.

Des de l’Ajuntament han confirmat que han tingut constància de l’incident per aquest comentari a la xarxa i que s’ha obert una investigació. L’EMT s’ha posat en contacte amb l’autora del missatge per demanar-li dades que permetessin localitzar el vehicle i perquè expliqués la seva versió dels fets.

El conductor ja ha estat identificat i des de Cort han indicat que si es confirmen els fets s’aplicarà el règim disciplinari previst en el conveni col·lectiu.