was successfully added to your cart.

Deplorable succés el que ha tingut lloc en un locutori de València, que ha estat denunciat per la plataforma “És Racisme”. Una dona té una actitud racista amb dues persones que, pel que sembla són estrangeres. “Com surti VOX tu et vas volant. Et aniràs, te n’aniràs”, diu la jove amb una actitud racista, dirigint-se a una altra. “Al meu una negra em va destrossar el pis”, afegeix. Davant les cridaneres declaracions de la jove, l’enfrontament prossegueix i, a poc a poc, va pujant de to al que l’altra jove, a la qual havia dirigit aquestes primeres paraules, li respon: “Ets espanyola i em vols humiliar? Estàs equivocada “.

La discussió es produeix amb la presència d’una menor, una cosa que la jove damnificada li recrimina: “Ets una grollera, aquí hi ha una nena”. Quan sembla que l’enfrontament es calma, la persona que grava el vídeo surt en defensa de la jove que ha estat insultada i li recrimina a la persona que estava tenint un comportament racista, la seva actitud: “abans et vas tu diu”, diu aquesta persona. En aquest moment, la tensió augmenta i la jove protagonista de l’esdeveniment té unes acalorades paraules amb la persona que grava el vídeo.

– “Jo no em vaig del meu país, perquè sóc espanyola”.

+ “Què més ens dóna que siguis espanyola? Com ​​si ets ucraïnesa! El teu el que ets és una mal educada”.

– “Visca Espanya i visca Franco!”.

Aquesta persona continua amb la seva lamentable actitud i prossegueix llançant frases de caràcter racista: “Així et vagis d’Espanya i et demanin almoina, et vagis amb un avió i et donin de paracaigudes una bossa del Mercadona”. Les paraules d’aquesta persona no acaben aquí al que afegeix, dirigint-se a la persona que grava el vídeo, que es va a anar del país “VoXlando”.

Aquesta discussió es produeix davant l’atenta mirada de tres persones més que no reaccionen davant aquest succés. La jove amb actitud racista torna a dirigir-se a la primera persona i “amenaça” amb trucar a la policia, una cosa davant del que la resta de persones estan d’acord que a més estan de testimonis del que va passar. “Estrangers tots, acabaràs en un calabazo, et pegaran una pallissa i et violaran”, diu la protagonista del succés. Per fortuna, l’enfrontament no arriben a tenir una baralla física i només es queda en una cruïlla verbal.